Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Αvεκάλυψαν κατευθυvόμενες παρτiδες της Ρfιzer σε συγκεκριμένες ομάδες αvθρωπων...

Δεν τα λεμε εμεις....

Επιστημονες τα λενε....

Διαβαστε...



Μια νέα έρευνα από ομοτίμους και επιστήμονες της Children’s Health Defense , σε συνεργασία με ερευνητές από τη Δανία και την Τσεχική Δημοκρατία, αποκάλυψε σημαντικές διαφορές στα ποσοστά παρενεργειών που σχετίζονται με συγκεκριμένες παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19.

Δημοσιεύτηκε στο Science, Public Health Policy and the Law , η έρευνα υπογραμμίζει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές παρασκευής εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης επιθεώρησης και της απουσίας ελέγχων για τη συντήρηση και την αποθήκευση του προϊόντος. Της έρευνας ηγήθηκαν, επιστήμονες από το CHD, συμπεριλαμβανομένου του Brian Hooker, Ph.D., επικεφαλής επιστημονικού υπεύθυνου, και του Karl Jablonowski, Ph.D.

Η ανάλυση 156 παρτίδων εμβολίων βρίσκει υψηλότερο ποσοστό τραυματισμού μεταξύ ορισμένων ομάδων

Η μελέτη ανέλυσε 156 διαφορετικές παρτίδες εμβολίων που διανεμήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2022. Οι ερευνητές παρακολούθησαν πού κατασκευάστηκε και πού διανεμήθηκε το εμβόλιο και εντόπισαν τις παρτίδες στους τραυματισμούς εμβολίων που αναφέρθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS).

Τα δεδομένα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα και έπρεπε να ληφθούν μέσω αιτήματος για το Freedom of Information Act, το οποίο αποκτήθηκε από το Informed Consent Action Network . Η ανάλυση αποκάλυψε ότι οι πρώιμες παρτίδες, ιδιαίτερα αυτές που αποστέλλονταν σε νοσοκομεία και κρατικούς φορείς, είχαν υψηλότερα ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (SAE).

Από τις 977.542 ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS), οι 455.820 (46,7%) συνδέθηκαν με το εμβόλιο Pfizer. Οι ερευνητές μπόρεσαν να αντιστοιχίσουν 290.835 σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα σε συγκεκριμένες μόνο παρτίδες που αποστέλλονταν σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων.

Η ανάλυση κατηγοριοποίησε τα ανεπιθύμητα συμβάντα σε τρεις κατηγορίες: μη σοβαρά, σοβαρά και εκείνα που προκάλεσαν αιφνίδιο θάνατο. Μια μη σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια περιλαμβάνει ήπιες αλλεργικές αντιδράσεις (π.χ. εξάνθημα, κνησμός), προσωρινή ενόχληση ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ήπιο πυρετό ή πονοκέφαλο κόπωση ή κακουχία. Ένα μη σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν υποδεικνύει ότι έχει προκληθεί περιττή βλάβη στο σώμα του ατόμου, αλλά το ζήτημα επιλύθηκε ή δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του. Στην ανάλυση, συνολικά το 78% των συμβάντων ήταν μη σοβαρά.

Ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν περιλαμβάνει νοσηλεία, καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή ή αναπηρίες. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν παρενέργειες όπως αναφυλαξία, θρόμβωση, σύνδρομο Guillain-Barre, σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια, επιληπτικές κρίσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο και μυοκαρδίτιδα, για να αναφέρουμε μερικά. Στην ανάλυση, το 20% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών ήταν σοβαρές και το 2% αφορούσαν τον αιφνίδιο θάνατο του λήπτη.

Οι ερευνητές καταδικάζουν ξεκάθαρα τη διαδικασία παραγωγής και την έλλειψη ποιοτικού ελέγχου για τα εμβόλια mRNA

Οι ερευνητές καταδίκασαν τη διαδικασία κατασκευής των εμβολίων mRNA, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν εγκριθεί. Προειδοποίησαν ότι υπήρχε «εξαιρετικά υψηλή» μεταβλητότητα μεταξύ των παρτίδων εμβολίων, υποδηλώνοντας ότι υπήρχαν ανεπαρκείς έλεγχοι και εποπτεία παραγωγής. Τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαιώθηκαν από παρόμοιες μελέτες από τη Δανία και την Τσεχική Δημοκρατία , οι οποίες ανέφεραν επίσης υψηλότερα ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με ορισμένες παρτίδες, ιδιαίτερα στην αρχή του εμβολιασμού.

Η μελέτη επισημαίνει ότι το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου δεν είναι ολοκληρωμένο και συνήθως καταγράφει λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών. Αυτό σημαίνει ότι τα πραγματικά μεγέθη των δεδομένων από τα εμβόλια δεν καταγράφηκαν ποτέ. Αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της προπαγάνδας που κυριαρχεί στο ιατρικό σύστημα και της πολιτικοποίησης γύρω από τη χορήγηση του εμβολίου για τον COVID-19.

Οι γιατροί ενημερώθηκαν ότι οι τραυματισμοί από τα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιοι και είναι το αποτέλεσμα «θεωριών συνομωσίας» και «παραπληροφόρησης για τα εμβόλια». Τα άτομα πιέζονταν συχνά να μην αναφέρουν τον τραυματισμό από το εμβόλιο στον γιατρό τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δεδομένα δεν αναφέρονται, καθώς οι άνθρωποι υποφέρουν.

Σε αντίθεση με τις στατιστικές προσδοκίες, οι πολιτείες με μεγαλύτερο πληθυσμό δεν εμφάνισαν υψηλότερα ποσοστά σοβαρών τραυματισμών. Αντίθετα, πολιτείες όπως η Νότια Ντακότα, το Τενεσί και το Κεντάκι ανέφεραν δυσανάλογα υψηλότερα ποσοστά. Ορισμένα κράτη στοχοποιήθηκαν περισσότερο πολιτικά και τους παρασχέθηκε μεγαλύτερη ποσότητα «καυτών παρτίδων» εμβολίων;

Τι είδους μολυσματικές ουσίες συγκεντρώθηκαν σε αυτές τις συγκεκριμένες «καυτές παρτίδες;». Η Pfizer διεξήγαγε σκόπιμα αρκετά πειράματα με διάφορες παρτίδες εμβολίων στο μεγαλύτερο πείραμα του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ; Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Αυτό είναι που είναι βέβαιο, είναι πως στο μέλλον έχουμε να μάθουμε πολλά περισσότερα που πρόκειται να σοκάρουν την ανθρωπότητα. Καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως χρησιμοποιήθηκε ευγονική μέσω των εμβολίων.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.