Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα, ειπε ο κλεφτης λαθρο, οταν συνεληφθη...

Οι Αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν στη σύλληψη του αλλοδαπού που έκλεψε χρυσή αλυσίδα από λουόμενη σε παραλία του Αλίμου κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης...



Ο συλληφθείς ανήκε σε συμμορία που έκλεβε χρυσές αλυσίδες από ηλικιωμένα άτομα.

Μάλιστα, ο νεαρός ήταν και προκλητικός καθώς όταν οι αστυνομικοί του επισήμαναν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τη γυναίκα φέρεται να τους απάντησε «τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;».

Συνολικά στην επιχείρηση της Τρίτης συνελήφθησαν 34 άτομα, οι 30 κλέφτες και οι τέσσερις κλεπταποδόχοι.

Είχε προηγηθεί παρακολούθηση 10 ημερών τόσο του αλλοδαπού που έκλεψε την αλυσίδα στην παραλία του Αλίμου όσο και των υπολοίπων συλληφθέντων.

Και οι 34 συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και όλοι δήλωσαν ότι είναι ανήλικοι, χωρίς, όμως, να παρουσιάσουν σχετικά έγγραφα για τον ισχυρισμό τους.

Σημειώνεται, δε, ότι ο αλλοδαπός που είχε πρωταγωνιστήσει στο απίστευτο βίντεο από την παραλία του Αλίμου, την επόμενη ημέρα είχε κλέψει άλλες δύο αλυσίδες από άλλη παραλία.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.