Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Όσοι μιλούν για θαvάτους και παρεvέργειες εμβολiων, αγνooύνται και λογοκρivονται...



Αυτή την εβδομάδα, οι New York Times ανέφεραν σε ένα δημοσίευμα, ότι χιλιάδες κόσμος μιλάει για τραυματισμούς από τα εμβόλια Covid-19 και δεν τους ακούει κανείς. Μάλιστα είπαν ότι τα άτομα που έχουν τραυματιστεί από τα εμβόλια λογοκρίνονται. Η εφημερίδα ανέφερε ότι τα ευρήματά τους προέκυψαν από μια ετήσια έρευνα για το θέμα.

Ωστόσο, παρά την ξαφνική αλλαγή στην αφήγηση, η εφημερίδα δημοσίευσε επίσης συνοδευτικά άρθρα που δηλώνουν ότι οι ενέσεις είναι ασφαλείς και σωτήριες… Αυτό μάλλον είναι κανόνας χρηματοδότησης των συστημικών μέσων… αλλιώς δεν εξηγείται.

Ακόμα και το γεγονός πως οι New York Times, προπαγάνδησαν τα εμβόλια ως απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά, θα πρεπε ήδη να απολογείται για την παραπληροφόρηση που έκανε στο κοινό. Έστω κι έτσι μπορείτε να βγάλετε πολλά συμπεράσματα όσοι τους πιστέψατε…

Μετά από 3 και πλέον χρόνια λογοκρισίας άρθρων, που μιλούσαν για τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων με επιστημονικές έρευνες και μαρτυρίες κι όχι βγαλμένα απο το μυαλό τους, αλλά ακόμη και μέσω ερωτηματικών να θέταμε αυτές τις πληροφορίες, οι μηχανές αναζήτησης έβγαζαν όλα τα άρθρα ως παραπληροφόρηση , θεωρία συνωμοσίας ή «ακροδεξιά ρητορική», λογοκρίνοντας ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή οι χρήστες μιλούσαν για τις ιστορίες από εμβόλια που βίωσαν οι ίδιοι. Όπως και πολλά άλλα που περιελάμβαναν χλευασμούς, χαρακτηρισμούς και γελοιοποίηση όλων όσων μιλούσαν για τα εμβόλια.

Στο άρθρο με τον τίτλο, « Χιλιάδες πιστεύουν ότι τα εμβόλια Covid τους βλάπτουν . Ακούει κανείς;» Η δημοσιογράφος των Times Apoorva Mandavilli φάσκει και αντιφάσκει σε τακτά χρονικά διαστήματα, λέγοντας πως οι τραυματισμοί δεν είναι απροσδόκητοι επειδή «όλα τα εμβόλια έχουν τουλάχιστον περιστασιακές παρενέργειες». Μόνο που ξεχνάει πως ακόμα και αυτές οι “περιστασιακές παρενεργειες” όλων των εμβολίων, αμφισβητήκαν και λογοκρίθηκαν!

Το άρθρο μίλησε επίσης με γιατρούς που έπαθαν οι ίδιοι σοβαρές παρενέργειες και τα ΜΜΕ τους αγνόησαν, όπως και το δικό τους.

Οι Times δημοσίευσαν επίσης δύο σχόλια σχετικά με έρευνες. Η μία, του Mandavilli, που συνόψισε βασικά στοιχεία από την έρευνα του και η άλλη, του David Leonhardt για το « The Morning Newsletter », Και αφού τα παρουσίασε, στο τέλος καθησύχασε τους αναγνώστες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων και υποβάθμισε τις παρενέργειες…

Το άρθρο περιλάμβανε συνεντεύξεις με γιατρούς, νοσηλευτές και ερευνητές που έχουν τραυματιστεί οι ίδιοι από εμβόλια, όπως ο Δρ. Gregory Poland, αρχισυντάκτης του Vaccine, ο οποίος είπε ότι δεν μπορούσε να πείσει τους συναδέλφους του να ερευνήσουν τους τραυματισμούς όπως τον δικό του.

Παρουσίασε επίσης την ιστορία της Michelle Zimmerman, Ph.D., μιας νευροεπιστήμονας που υπέστη εγκεφαλική βλάβη από το εμβόλιο.

Ενώ ο Akiko Iwasaki, Ph.D., ένας ερευνητής εμβολίων στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, είπε στους Times ότι τα άτομα με τραυματισμούς μετά τον εμβολιασμό «απλώς αγνοούνται εντελώς, απορρίπτονται και γελοιοποιούνται».

Η Δρ Janet Woodcock , πρώην διευθύντρια του Κέντρου Αξιολόγησης και Έρευνας Φαρμάκων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), είπε στους Times ότι πίστευε ότι ορισμένοι από τους τραυματισμένους από το εμβόλιο είχαν στην πραγματικότητα επιπτώσεις που ήταν «σοβαρές» και «ζωή τους άλλαξε» πέρα ​​από εκείνα που αναγνωρίζονται επίσημα από ομοσπονδιακούς φορείς.

«Είμαι απογοητευμένη από τον εαυτό μου», πρόσθεσε. «Έκανα πολλά πράγματα για τα οποία αισθάνομαι καλά, αλλά αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που νιώθω ότι έπραξα λάθος».

Το άρθρο ανέφερε και την άλλη πλευρά (λες και δεν είχαμε αρκετή ψευδής ενημέρωση) με ανώνυμους αξιωματούχους δημόσιας υγείας που είπαν ότι οι παρενέργειες – εμβοές, σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, παράλυση Bell και άλλες που περιγράφονται στο άρθρο δεν προέκυψαν από το εμβόλιο.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ενδέχεται να μην εντοπίζουν όλα τα ζητήματα ασφάλειας που σχετίζονται με ένα εμβόλιο μέσω της παρακολούθησής τους, παραδέχθηκε το άρθρο.

Η κάλυψη των Times είναι «κάλλιο αργά παρά ποτέ», είπε η διευθύνουσα σύμβουλος της Children’s Health Defense (CHD) Mary Holland στο The Defender . «Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, τελικά –τρειήμισι χρόνια καθυστερημένα– αναγνωρίζουν την καταστροφική βλάβη από τους πυροβολισμούς του COVID», είπε.

«Η μόνη τους λύτρωση θα είναι να καλύψουν σοβαρά αυτό το ζήτημα και να επιδιώξουν να λογοδοτήσουν εκείνους που εν γνώσει τους ώθησαν στα επικίνδυνα, πειραματικά προϊόντα σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα», είπε η Holland.

Συζήτησε επίσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που ζητούν αποζημίωση μέσω του ομοσπονδιακού Προγράμματος Αποζημίωσης Τραυματισμού , το οποίο έχει αποζημιώσει μόνο 12 άτομα για σοβαρούς τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19 από την έναρξη της πανδημίας.

Το άρθρο και τα συνοδευτικά κομμάτια του, επανέλαβαν τα κύρια σημεία συζήτησης για το εμβόλιο COVID-19 ότι τέτοιοι τραυματισμοί είναι σπάνιοι – πιθανό μόνο μεταξύ χιλιάδων ανθρώπων – και ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων «για τους περισσότερους ανθρώπους».

Τα δεδομένα όμως του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) δείχνουν ότι υπάρχουν μόνο στις ΗΠΑ 1.637.441 αναφορές σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από εμβόλια COVID-19 μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 26 Απριλίου 2024. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν συνολικά και  37.061 αναφορές θανάτων. Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πολλούς μελετητές, τα δεδομένα του Vaers καλύπτουν μόλις το 3 τοις εκατό των περπτώσεων!

Ανοίγουν το «Παράθυρο του Όβερτον»;

Τα άρθρα αποτελούν μέρος μιας αλλαγής στην κάλυψη των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης που έχει αρχίσει να αναγνωρίζει πολλά ψέματα στην αφήγηση του COVID-19, τα οποία ωστόσο κυριαρχούν ακόμα στα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, ενώ το θέμα των θανάτων και παρενεργειών των εμβολίων συζητιέται ήδη στο δημόσιο διάλογο σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα αποτελεί ακόμα ταμπού.

Αυτό που θα έπρεπε να μας τρομάζει περισσότερο, είναι πως τα ΜΜΕ παραπληροφορούσαν συνειδητά το κοινό. Πολιτικοί (κυβέρνηση και αντιπολίτευση), γιατροί και δημόσιοι οργανισμοί, ακόμα δεν έχουν απολογηθεί για τίποτα, και οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να αγνοούν ένα απο τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.