Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Ωχ ωχ ωχ...Καταζητουμενος νεκρος ή ζωντανος ο Ζελενσκι ! ! !

Αναμενομενο ηταν....



Η άσκηση της ποινικής δίωξης και το διεθνές ένταλμα σύλληψης αφορά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κροκους Χωλ, την δολοφονία της κόρης του Α.Ντούγκιν και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις που συνέβησαν στο εσωτερικό της Ρωσίας, αλλά και των περιοχών της Νέας Ρωσίας (Ντονμπάς) από το 2014 για τις οποίες υπεύθυνος, βάσει των ενταλμάτων σύλληψης είναι ο Π.Ποροσένκο.

Αυτό πλέον σημαίνει ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν πρόκειται να προσέλθει σε καμία διαβούλευση ή σε ειρηνευτικές συνομιλίες με τη νυν κυβέρνηση του Κιέβο της οποίας η θητεία λήγει τυπικά στις 20 Μαΐου και ίσως σχηματίσει εξόριστη ουκρανική κυβέρνηση με την οποία θα συζητήσει πλέον τους όρους της ειρήνευσης.

Οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία είχαν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου 2024, αλλά απαγορεύθηκαν από τον Β.Ζελένσκι.

Ήδη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι «η Ρωσία δεν θα αναγνωρίσει τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως νόμιμο ηγέτη της Ουκρανίας μετά τη λήξη της προεδρικής του θητείας στις 21 Μαΐου»

Βάσει του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι αρχές της Μόσχας, οι επτά προαναφερθέντες μπορούν όχι μόνο να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, αλλά και να εξοντωθούν αν θεωρηθεί ότι αντιδρούν.

Δηλαδή ως καταζητούμενοι πλέον μπορούν να εξοντωθούν ανά πάσα στιγμή από τις ρωσικές δυνάμεις οι οποίες έχουν λάβει πλέον την κατάλληλη νομιμοποίηση.

Είναι ένα βήμα «χωρίς επιστροφή» για την Μόσχα που σίγουρα περίμενε την στιγμή που θα είχε ανακτήσει την πλήρη πρωτοβουλία κινήσεων στο μέτωπο.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.