Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Τραμπ: Σε όσους στρέφονται κατά των Εβραίων, θα επιδιώξουμε την πλήρη καταστροφή τους...

Αλλος ενας Εβραιοδουλος Αμερικανος....



Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα καταστρέψει τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη, περιγράφοντάς τους ως «μανιασμένους τρελούς και υποστηρικτές της Χαμάς».

«Μέσα στους αιώνες οι Εβραίοι έχουν υπομείνει τρομερούς διωγμούς, και το ξέρετε αυτό. Όλοι το έχουμε διαβάσει, το έχουμε μελετήσει, έχουν περάσει πολλά», είπε ο Τραμπ.

«Όσοι επιδιώκουν την καταστροφή των Εβραίων, θα επιδιώξουμε την δική τους καταστροφή».

Ωστόσο αυτό που λέει είναι εντελώς παραπλανητικό, γιατί κανείς δεν επιδιώκει την… καταστροφή των Εβραίων. Αντίθετα οι Εβραίοι αυτή την στιγμή επιδιώκουν τον αφανισμό ενός ολόκληρου λαού, αυτόν της Παλαιστίνης, μέσω της πιο φρικτής μεθόδου, της γενοκτονίας!

Αναφερόμενος στις διαδηλώσεις κατα της γενοκτονίας των Παλαιστίνιων, τις ονόμασε… εγκλήματα, που θα πρέπει να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη ποινή:

«Όταν έχεις εγκλήματα όπως αυτό, είτε είναι αυτό, είτε άλλη ομάδα. Πρέπει να επαναφέρουμε τη αυστηρότερη ποινή. Πρέπει να πληρώσουν το απόλυτο τίμημα. Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό στη χώρα μας. Πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή στην άμμο και να πούμε πολύ έντονα «ποτέ ξανά».

Η προπαγάνδα να συγκρίνουν τους διαδηλωτές με την Χαμάς, είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε και στη χώρα μας, και κυρίως απο τους υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ. Πολλές φορές ταυτίζουν ακόμα και τις σημαίες της Παλαιστίνης με αυτές τις Χαμάς, λες και οι υπόλοιποι είμαστε τυφλοί ή έχουμε την χαμηλή νοϋμοσύνη που οι ίδιοι διαθέτουν.

Το μόνο που απαιτούν οι διαδηλωτές είναι η άμεση κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο κατά της παλαιστίνης και τα πανεπιστήμιά τους να αποχωρήσουν από εταιρείες με στρατιωτικούς και οικονομικούς δεσμούς με το Ισραήλ.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί υπερασπιστές του Τραμπ στη χώρα μας, που ζουν κυριολεκτικά σε ένα δικό τους κόσμο, αποχαυνωμένοι εντελώς απο το Psy Op της Μοσάντ το “Q”, που σε ορισμένους έχει καταστρέψει τελείως το μυαλό.

Η προπαγάνδα και η χειραγωγηση των ΜΜΕ φίλοι μου, είναι ασφυκτική και δεχόμαστε καθημερινά έναν απίστευτο πόλεμο πληροφοριών απ όλες τις μεριές. Προσέξτε απο ποιούς ενημερώνεστε και ποιούς προωθείται στον κόσμο. Εμπιστευτείτε τις πηγές που σας είπαν την αλήθεια κατα την διάρκεια της πλανδημίας, χωρίς την σάλτσα του μεσσιανισμού και της μπουρδολογίας του Τραμπισμού!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate