Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Σφιγγουν τα πραγματα κυριε Συψα...



ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ !

ΑΙΤΗΜΑ

Nikos Antoniadis

Από:

nikant2@yahoo.gr

Προς:

loimoxeis@loimoxeis.gr

Κύριο Νικόλαο Σύψα,

Πρόεδρο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Κύριε Σύψα,

Σε ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων σχετικά με την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca, γίνεται αναφορά σε “μελέτη δημοσιευμένη σε έγκυρο περιοδικό”, βάσει της οποίας “υπολογίστηκε” ότι “το πρόγραμμα εμβολιασμού στη χώρα μας έσωσε δεκάδες χιλιάδες ζωές”.

Επειδή η σταθερή γραμμή όλων όσοι προώθησαν τον εμβολιασμό στη χώρα μας έναντι της Covid-19 με τα “καινοτόμα εμβόλια”, είναι ότι σώθηκαν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από αυτούς που υπέστησαν βλάβες ή έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των εμβολίων και εξακολουθούν να υφίστανται βλάβες και να χάνουν τη ζωή τους, ώστε η “μελέτη” στην οποία γίνεται αναφορά στην ανακοίνωσή σας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, και επειδή όπως ίσως γνωρίζετε βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη και μοναδική σε όλο τον κόσμο ποινική διαδικασία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης των εμβολίων, η οποία κινήθηκε με εντολή της ανώτερης εισαγγελικής αρχής της χώρας, παρακαλώ όπως μου γνωρίσετε τα στοιχεία της “μελέτης” αυτής και του περιοδικού στο οποίο δημοσιεύτηκε, προκειμένου αυτή να αξιολογηθεί στο πλαίσιο της ως άνω ποινικής διαδικασίας.

Αθήνα, 14 Μαΐου 2024

Ο Αιτών

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών


Μιλούσα προηγουμένως με τον φίλο καρδιολόγο Κώστα Αρβανίτη.

Η κατάθεσή του στην ποινική διαδικασία θα είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ.

Μεταξύ των άλλων, θα ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ την …σταθερή γραμμή.

Και θα το κάνει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Και ΟΧΙ με …υποθέσεις και …υπολογισμούς.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate