Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ διοτι τον ειπαν πελατη του Μιχου...

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ...


Ετοιμαζόμουν να απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πλέον όμως θα πάω απευθείας στην Εισαγγελία, αφού ταυτοποιήθηκε με την δημόσια ομολογία - «συγγνώμη» ο συντάκτης του άρθρου με τίτλο που παρέπεμπε ξεκάθαρα στον Στέφανο ως συμμετέχοντα στο …κύκλωμα του Κολωνού, ως … «πελάτη» της 12χρονης!


Αδιανόητη λάσπη και μάλιστα ΕΚ ΤΩΝ «ΕΣΩ»!

Κάποια ελάχιστα σχόλια που διαβάζω για το ότι το «Πχιος» συνηθίζεται και ο συντάκτης του άρθρου δεν εννοούσε τον Στέφανο Χίο, ένα «Πχιος» που αφορούσε δημοσιογράφο, εντός εισαγωγικών μάλιστα (απαξιωτικά δηλαδή, όπως συνηθίζει να τον αντιμετωπίζει το σύστημα), ΔΕΝ μπορούν να πείσουν κανέναν.



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.