Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Η Xoυvτα του Mnτσoτακη συvελαβε γυvαικα που μιλoυσε για 100 vεκρoυς...

Στη σύλληψη μιας 35χρονης για διασπορά ψευδών ειδήσεων προχώρησαν χθες το βράδυ (9.9.2023) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ημεδαπή, κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων..

Όπως προέκυψε λενε από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η 35χρονη είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό της που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό γίνεται λόγος για πλήθος νεκρών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» σε περιοχή της Θεσσαλίας, κάτι που δεν έχουν επιβεβαιώσει οι επίσημες αρχές.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος. 

πηγη



Γιατι ολα αυτα;

Μηπως γιατι ελεγε αληθεια;

Αυτοι, πως ξερουν οτι δεν ειναι ετσι;

Κι αν αυριο αποδειχθει, οτι η γυναικα ειχε δικιο;

Θα βγουν δημοσια να ζητησουν συγνωμη;

Θα την αποζημειωσουν;

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.