Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Εxoυμε τo δικαiωμα vα σκoτώσoυμε. Εivαι γραμμέvo στo Koράvι...

«Αλλάχού Ακμπάρ! Είμαστε Μουσουλμάνοι, αν μας σκοτώσει η αστυνομία, έχουμε το δικαίωμα να σκοτώσουμε. Είναι γραμμένο στο Κοράνι! Η Γαλλία έπεσε. Σε λίγα χρόνια θα γίνει η πρώτη Ισλαμική Δημοκρατία στην Ευρώπη»....





Πολύ άγρια έχουν γίνει τα πράγματα στην Γαλλία καθώς πριν από λίγο ο πρώην προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, ο Ερίκ Ζεμούρ, δήλωσε ότι «Οι ταραχές στην Γαλλία μπορούν να θεωρηθούν ως η αρχή ενός εμφυλίου ή εθνοτικού πολέμου».

Αυτο που συμβαίνει στη Γαλλία, έχει εξελιχθεί σε ένα είδος πολέμου των δρόμων καθώς οι μετανάστες και οι απόγονοι των μεταναστών καταστρέφουν ολοκληρωτικά υποδομές και πολιτιστικά μνημεία της χώρας.

Ο πόλεμος αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί εμφύλιος αν θεωρήσουμε τους απογόνους μεταναστών Γάλλους (οι ίδιοι πάντως δεν φαίνεται να θεωρούν τον εαυτό τους Γάλλο) ή εθνοτικός, εάν υποτεθεί ότι οι μετανάστες και οι απόγονοι των μεταναστών θεωρούν τον εαυτό τους κάτι άλλο από τους Γάλλους ιθαγενείς.

Για ακόμα μία νύχτα οι γαλλικές πόλεις τυλίγονται στις φλόγες.

Από το βράδυ, Γάλλοι πολίτες έχουν βγει οργανωμένα στους δρόμους και συγκρούονται με τους «διαδηλωτές» – λαθρομετανάστες.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.