Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Θixτnκε ο Koυλης για τnv Mαpεβα και εiπε...Δεv το καταπivω ευκoλα ! ! !

Δηλώνει έξαλλος o Mητσοτακης για τις επιθέσεις που δέχεται η Μαρέβα, την ίδια στιγμή που σε άλλη χώρα θα βρισκόταν φυλακή για το παράνομο πόθεν έσχες...



Ο πρωθυπουργός της υποκρισίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την Δευτέρα το βράδυ συνέντευξη –και- στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μια συνέντευξη για την οποία θα μπορούσαν να γραφτούν πάρα πολλά. Ήταν άλλωστε μια συνέντευξη όπου ο πρωθυπουργός δήλωσε ανερυθρίαστα πως «ήμουν συνεπής και αυτά τα οποία είπα, παρά τις μεγάλες δυσκολίες τα έκανα», ενώ λίγο νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει στίχο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου προκειμένου να πείσει τους νέους να τον ψηφίσουν.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα, ή μας προκαλεί αμηχανία με την απελπισμένη προσπάθειά του να προσποιηθεί τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, δεν αποτελεί είδηση. Αυτό που είναι είδηση όμως, είναι ότι για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικαλέστηκε «επιθέσεις» που έγιναν στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

Και το έπραξε αυτό γνωρίζοντας καλά πως οι συγκεκριμένες «επιθέσεις», αφορούν υπόθεση η οποία σε μια κανονική χώρα θα μπορούσε ακόμη και να έχει στείλει τον ίδιο και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι στη φυλακή. Κι αυτό δεν είναι υπερβολικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ ένα πράγμα το οποίο δύσκολα μπορώ να καταπιώ είναι οι προσωπικές επιθέσεις οι οποίες έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα στη γυναίκα μου. Είναι κάτι το οποίο δεν το καταπινω ευκολα. Παρά ταύτα, πρέπει να το αφήσω στην άκρη, διότι πολιτική κάνουμε». Μεγαλόψυχος. 

Αυτές οι «επιθέσεις» που δεν μπορεί να καταπιεί ο πρωθυπουργός, αφορούν ως γνωστόν δημοσιεύματα του Documento αναφορικά με το πρωθυπουργικό πόθεν έσχες. Ή μάλλον για το παράνομο πρωθυπουργικό πόθεν έσχες.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.