Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣTOΝ ΝΑ ΠΕΘΑNΕl ΑΥTOΣ ΕlΝΑΙ ΑΝΕMBΟΛlΑΣΤΟΣ!!!



Το μισος που πέρασε η Κυβέρνηση Κούλη στα Νοσοκομεία..

Τα Νοσοκομεία και το Νοσηλευτικό προσωπικό με ολα οσα εχουν γίνει με την Πανδημία …εχει γινει ΚΟΛΑΣΗ.

Ο διαχωρισμός και το μισος της Κυβέρνησης Κουλη για τους ανεμβολίαστους εχει περασει στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Κεντρα Υγείας..

Οποιος δεν ειναι εμβολιασμένος υπάρχει Νοσηλευτικό προσωπικό που λεει Γιατί  εισαι ανεμβολίαστος και εξαιτίας σου τυρανιόμαστε..εμεις εδω μεσα!!!

Σε περιστατικό που κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ κ.Χαράλαμπος Κορεξενός ανάφερε οτι Νοσοκόμα ειπε σε αλλη Νοσοκομα Ξεχάσαμε να βάλουμε οξυγόνο στο θαλαμο 4 στον ΤΑΔΕ!!!  

Η απάντηση της αλλης Νοσοκόμας ηταν: Αυτος ειναι ανεμβολίαστος καλύτερα αστον να Ψοφήσει!!!

Αυτή είναι η κατάντια απο το διχασμό και το μισος που πέρασε η Κυβέρνηση Κούλη και ολη η Ιατρο-Πολιτική Συμμορία..Οι πολίτες μισούν ο ενας τον αλλον για τα εμβόλια..


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.