Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Παvnγυρiζoυv οι Nατoικoi για την βυθισn τους καταδρoμικoυ Moskva και.... ακoμn δεv καταλαβαv τι επαθαv ! ! !

Γιατί οι Ρώσοι βύθισαν το Moskva;



Έκλεισαν με το κουφάρι του ένα μικρό πέρασμα στη Μαύρη Θάλασσα αποκλείοντας έτσι 12 υποβρύχια και 50 πλοία του ΝΑΤΟ!

Οι Ρώσοι οργάνωσαν με γλαφυρό τρόπο τη βύθιση της Μόσχας. Υπάρχει μόνο ένα μικρό και στενό πέρασμα στη Μαύρη Θάλασσα, πλάτους περίπου 135 μ., προς τα λιμάνια της Οδησσού και του Νικολάεφ.

Οι Ρώσοι, κατά μήκος, βύθισαν ένα πλοίο που δεν είχαν ανάγκη. Έκλεισαν έτσι την είσοδο του λιμανιού και απέκλεισαν 12 υποβρύχια του ΝΑΤΟ, ένα από τα οποία ήταν πυρηνικά και πάνω από 80 ΝΑΤΟϊκά πλοία. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει αυτή η ομάδα του ΝΑΤΟ. Θα καταστραφεί ή θα αιχμαλωτισθεί. Αυτά αναφέρουν τουλάχιστον κάποιες πληροφορίες.

Το βύθισαν μόνοι τους οι Ρώσοι αφανίζοντας τ΄αποδεικτικά στοιχεία (άφησαν να συμβεί) ώστε να μην επιχαίρει ο αντίπαλος ότι το έπληξε-βύθισε! 

Απέτρεψαν έτσι ”αυτοψία” που επιχειρούσαν δορυφόροι και αναγνωριστικά αεροπλάνα των ΗΠΑ. Το Υπ. Άμυνας Ρωσίας αναφέρει ότι το καταδρομικό Moskva τελικά βυθίστηκε κατά τη ρυμούλκιση του στο λιμάνι...



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.