Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Aυτα ειxε γραψει, λiγο πριν τον εkτελεσoυν, ο Γιωργoς Kαpαιβαζ και...Μnv περιμεvετε vα σας τα πoυvε οι τnλεπαπαγαλoι ! ! !



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑ'Ι'ΒΑΖ:Κατάντησαν την Ελλάδα έναν υπόνομο που βρωμάει ... Ποια είναι η σχέση της εξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο? 

Καταιγιστικές εξελίξεις...Η ΜΚΟ που παρείχε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη είναι η Solidarity Now με επικεφαλής την Μαργαρίτα Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτάκη. 

Οι Μητσοτάκηδες συμμετείχαν μαζί με την Folie Folie και τον όμιλο Κοτς [Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥ] στον διαγωνισμό πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. 

Τελικά αυτός κατάληξε σε ένα σχήμα συνεργασίας των Kuwait Investment Fund, του Abu Investment fund και της τουρκικής Dogus, εταιρίας συνδεδεμένης με την οικογένεια Κοτς, που έχει αγοράσει από το 13 τις κυριότερες ελληνικές μαρίνες εκτός της Μυτιλήνης, που ανήκει σε εταιρικό σχήμα της Folie Folie με τον όμιλο Κοτς. 

Ο Ali Koc, o νεώτερος, εκτός από super γκόμενος και συμφοιτητής της Μαρέβα στο Harvard, συμμετέχει μαζί της στο διεθνές επενδυτικό όχημα Endeavor, αυτό που χρηματοδότησε τον Κουτσολιούτσο τον νεώτερο ανιψιό για να κάνει τον farmer. Βασικός μέτοχος η Fosun (18,7%) στην Thomas Cook, αυτή που χρεοκόπησε βάζοντας φέσι 1δισ στον ελληνικό τουρισμό το 19.  

Kαι τώρα αρχίζουν τα ωραία : Μετά την χρεοκοπία, εξαγόρασε το brand name Thοmas Cook και συνεχίζει να πουλάει με αυτό πακέτα διακοπών, μόνο διαδικτυακά. Καμία συζήτηση για αποζημιώσεις, παρ ότι o ουσιαστικός successor... 

Κύριος μέτοχος τουρκικής φαρμακοβιομηχανίας συμφερόντων της οικογένειας Κοτς, για την ανάπτυξη του τουρκικού, λέει, εμβολίου για τον Covid19. Στο company profile της Fosun εμφανίζεται και ως στρατηγικός μέτοχος και της γερμανικής Pfizer και συνεργάτης στην ανάπτυξη του δικού της εμβολίου! 

Συμμέτοχος του ελληνικού fund Zeus capital/Oirlina AEΠΕΕ (Ζαβος, Αλιβιζάτος, Δοξιάδης, Σαμαράς (ο αδελφός) κλπ, με γενική διευθύντρια την Λυμπεράκη, την ξαδέλφη) σε επενδύσεις real estate στην Βαλκανική. Αυτά και άλλα συγκλονιστικά από όσα έγραψε ο Γιώργος Καραϊβάζ !!!

Υ.Γ. ___ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ , Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.