Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Dr S.Bhαkdι: Eπιστnμοvικά απεδείxθn οτι με τα Γovιδιακά εμβoλια εvέσεις...ΣKOΤΩΝOYΝ ! ! ! (Γι αυτo απαγoρευσαν τις νεκρoψίες..)

ΤΕΛΟΣ στο αφήγημα της Νέας Ταξης και στις Δολοφονικές Κυβερνήσεις Μαριονέτες..

Επίθεση του ανοσοποιητικού απεδείχθη μετα τις εξετάσεις  -νεκροψίες στα οργανα ....

Τα αποτελέσματα της ομάδας έρευνας  παρουσιάστηκαν  απο τον Arne Burkhard ..

Γι αυτο απαγόρευσαν τις νεκροψίες...

Για να μην μάθεις την αλήθεια!!!



Oλα τα εμβόλια που βασίζονται στα γονίδια ανεξαρτήτως κατασκευαστή παράγουν το ιδι αποτέλεσμα στους εμβολιασμένους. Εξετάστηκαν 17 άτομα που πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους Ηταν άτομα που πέθαναν στο σπίτι στη δουλειά στο αυτοκίνητο αθλούμενοι κλπ..

Εγιναν νεκροψίες γιατι επέμειναν οι συγγενείς των θυμάτων. Δεν βρέθηκε τίποτε τα όργανα φαινόνταν φυσιολογικά. Ομως οταν ο Καθηγητής Παθολογίας Arne Burkhard ενας απο τους εμπειρότατους στη Γερμανία κοίταξε αυτα τα όργανα στο τελευταίο εξάμηνο εξετάζοντας τα καθημερινά ανακάλυψε που ειναι απόλυτα καταδικαστικό.Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι συμβαίνει..

Στα οργανα αυτων των ανθρώπων βρήκε στο 90% σαφείς ενδείξεις αυτοάνοσης επίθεσης απο φονικά λεμφοκύτταρα στους ιστούς κυρίως της καρδιάς του πνεύμονα και σε αλλους ιστούς οπως του συκωτιού κ.α

Aυτο αναρτήθηκε στη σελίδα doctors for covid ethis (Γιατροί για την Ηθική Κόβιντ) / και διαδίδεται ανα τον κόσμο γιατί αυτά τα στοιχεία είναι τοσο απόλυτα που δεν χρειάζεται να αναζητήσεις αλλα για να ξέρεις οτι αυτα τα “Εμβόλια” ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ και ΓΕΡΟΥΣ σκοτώνουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!

OI AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ Doktors for Covid

https://doctors4covidethics.org/blog/

Ζουμε Παγκόσμιο πόλεμο με οπλα τις Γονιδιακές ενέσεις …Οι κυβερνήσεις και του Μητσοτάκη μαζι με το υπόλοιπο Πολιτικό Σύστημα ΕΚΤΕΛΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ…Εφαρμόζουν Πρόγραμμα Μαζικής εξόντωσης -σκλαβοποίησης-Ελέγχου..

Εαν μετα απο αυτές τις αποδείξεις δεν λειτουργήσουν ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και οσοι απο το Σύνταγμα πρεπει να προστατέψουν την ΖΩΗ και τους πολίτες διαπράττουν ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ -ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..

Με αυτη την πλήρη Επιστημονική απόδειξη πρέπει να ξεκινήσει  η απελευθέρωση της Χώρας..Δεν μπορεί να τους αφηνουν να αποφασίσουν τον θάνατο σου ..Δεν μπορεί να μας τυραννούν και μας κάνουν τον βίο αβίωτο!!




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.