Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο εμβoλιασμεvoς κoλαει τον αvεμβoλiαστo, τον μισoεμβoλιαζει ! ! ! Δεv το λεμε εμεiς ο Dr Aρβαviτnς το λεει....

Δεν το βγαλαμε απ το μυαλο μας....

Ο Καθηγητης το λεει...

Επικινδυνοι δηλαδη οι εμβολιασμενοι....

Διαβαστε...



Dr Αρβανίτης: Οι ακίδες μεσω Ιδρώτα μεταφέρονται απο εμβολιασμένο σε ανεμβολίαστο. Με ολα τα υγρά του σώματος με τον Ιδρώτα το σάλιο με το δάκρυ με το σπέρμα..

Εαν δυο άνθρωποι συμβιούν είναι ζευγάρι ο εμβολιασμένος θα μισοεμβολιάσει και τον ανεμβολίαστο..Ειναι διασπειρόμενα τα εμβόλια αυτα!!! 

Οι επιπτώσεις στον ανεμβολίαστο είναι ανάλογα με την ποσότητα των ακίδων που ελαβε. Οι ενοχλήσεις μπορεί να ειναι ήπιες η μέτριες κλπ.

Αν ομως ο αποδέκτης είναι πολύ μικρός π.χ ενα μωρό και πάρει απο την μαμά του μπορεί να εχει σοβαρό πρόβλημα γιατί για αυτο η ποσότητα θα είναι μεγάλη!! 

Υπάρχουν και στο VAERS αναφορές που μωρά που θηλάζουν και πίνουν γάλα απο τις εμβολιασμένες μητέρες τους πάθανε θρόμβωση γιατί ήπιαν ακίδες μεσα απο το γάλα!!!



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.