Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Καθολικό υποχρεωτικό εμβoλιασμo των κατοίκων 19 νησιών, ανακοίνωσε ο Απερχoμενος Δικτατoρiσκoς ! ! !

Ο Απερχομενος Δικτατορισκος, ανακοίνωσε πριν από λίγο τον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά μας με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson έως το τέλος Ιουνίου....



Κάτι που αποτελεί κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος, καθώς υποχρεώνει ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών σε 19 νησιά να εμβολιαστούν.  

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο υπουργός έλεγε ξεκάθαρα πως: «Το Σύνταγμα μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα».

«Ο στόχος είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου. Οι νησιώτες μας δηλαδή να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορωνοϊό. Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα αυτό θέλει να στηρίξει τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες και την οικονομία τους. 

Φιλοδοξεί όμως να προσφέρει και ένα θετικό πρόσημο στη συνολική εικόνα του τουρισμού μας», τόνισε, στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» που προβλέπει τον εμβολιασμό όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών ως το τέλος Ιουνίου.

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι εμβολιασμοί σε 32 νησιά και σε άλλα 36 ολοκληρώνονται έως τέλος Μαΐου.

Να σημειώσουμε εδώ πως ήδη υπήρχαν οι φωνές για υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε ορισμένες ομάδες του πληθυσμού ανακοίνωσε πως θα είναι ουσιαστικά υποχρεωτικό για τους νησιώτες (κατοίκους 19 νησιών για ακρίβεια).

Χωρίς να διευκρινιστεί το τι θα γίνει με όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και αν θα έχουν κάποια συνέπεια. 

Κάτι που γίνεται για να δημιουργηθούν "covid-free" νησιά και να έρθουν το καλοκαίρι οι τουρίστες.




πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.