Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Τι γινεται ρε παιδια; Με θρόμβωση 35χρονος που είχε κάνει το ΑstraZeηeca ...Μπήκε αμέσως χειρουργείο ! ! !


Με παράλυση στο αριστερό του πόδι από θρόμβωση μεταφέρθηκε επειγόντως  στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας ένας 35χρονος, ο οποίος πριν από 12 ημέρες είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca...

  


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24,gr, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 35χρονος από την Ιεράπετρα που είχε κάνει το εμβόλιο στο εμβολιαστικό κέντρο του Αγίου Νικολάου, εμφάνισε αρτηριακή θρόμβωση και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο άνδρας παραμένει καλά στην υγεία του, ενώ γίνονται εξετάσεις και έρευνες για να φανεί εάν υπάρχει ή όχι συσχέτιση με το εμβόλιο.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.