Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ήταν περήφανος, που ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβoλιάστnκε στην Κύπρο ! ! ! Πέθανε όμως μερικούς μήνες μετά...

Τα ακριβή αίτια θανάτου του ομως, δεν έχουν γίνει γνωστά στη δημοσιότητα, αλλά μόνο προς την οικογένεια και τους οικείους του.  

Γιατι αραγε; 

Τι κρυβουν; 

Μηπως φταιει το εμβολιο;



Την έναρξη λοιπόν, του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κύριος Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.  

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ θα υπάρχουν εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

 



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.