Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Θα τρυπησουν όλα τα παιδιά από 12 ετών και άνω από Σεπτέμβριο λεει ο αποτυχημένος Μπασκετμπολίστας νύν υπουργός...

Ο υπουργός αυτος λοιπον αναφέρθηκε στις έρευνες που γίνονται από την Pfizer για τους εμβολιασμούς σε παιδιά 12 έως 15 ετών, υποστηρίζοντας πως σύντομα θα ξεκινήσουν και στην Ευρώπη....



Ο FDA αναμένεται να δώσει το «πράσινο» φως για τους εμβολιασμούς παιδιών 12 έως 15 ετών με το σκεύασμα της Pfizer στις ΗΠΑ, ενώ ο Καναδάς έδωσε σχετική έγκριση την Τετάρτη. 

Ο υπουργός  αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, υποστηρίζοντας πως αυτό αναμένεται να γίνει και στην Ευρώπη μέχρι τον Σεπτέμβριο και άρα και στην Ελλάδα. 

Στη συνέχεια ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ εάν τα παιδιά θα πηγαίνουν από Σεπτέμβριο με εμβόλιο στο σχολείο αντί με self test, με τον υπουργο να απαντάει θετικά, σε περίπτωση βέβαια που εγκριθεί τελικά το εμβόλιο για τα παιδιά. 

Κάτι που ίσως και να σημαίνει ότι το εμβόλιο θα αντικαταστήσει το self test, αν και είναι αρκετά δύσκολο να γίνει υποχρεωτικό σε παιδιά. 




πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.