Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Υποχρεωτικό το self test πριν μπούμε σε λεωφορείο, μετρό ονειρεύονται οι κομπογιαννήτες "ειδικοι" και ο Απερxόμενος "Πρωθυπoυργος....

Απλως τρομοκρατουν τον κοσμο για να πουλησουν οι εταιρειες τους...

Υποχρεωτικό το self test πριν μπούμε σε λεωφορείο ,μετρό;

Θα ισχυσει αυτο και για τους λαθρομεταναστες-εισβολεις;



Την επέκταση των self tests σε λιανεμπόριο, μεταφορές και διανομείς φαγητού, από το τέλος της εβδομάδας, προανήγγειλε ο Απερχομενο πρωθυπουργός  κατά τη διάρκεια σύσκεψης για τον κοροναϊό, στο Μαξίμου.

Τα self test, άλλωστε, μπορεί να αποτελέσουν και το «κλειδί» για το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων ενόψει του Πάσχα.

Είσοδος πια στο λεωφορείο, το τρένο, το τρόλεϊ, το Μετρό με αρνητικό τεστ που θα έχει και ημερομηνία. Μαζί με μάσκες, απολύμανση...




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.