Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Μητροπολίτης Μόρφου: ΘΑΥΜΑ!!! Μέσα στην εντατική εμφανίστηκε σε διασωληνωμένο ασθενή ο άγιος Γέροντας Ευμένιος.ΒΙΝΤΕΟ


Άγιε Γέροντα Ευμενιε να έχουμε την ευχή σου!

 Ένα ακόμη θαύμα των ημερών μας, μέσα σε εντατική, σε διασωληνωμένο ασθενή με κορωνοϊό, ο οποίος είχε σχεδόν καταλήξει, ανέπνεε μόνο χάρη σε αναπνευστήρα και δεν υπήρχε καμία ελπίδα να ζήσει, ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος!
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ

 Τότε εμφανίστηκε ο άγιος Γέροντας Ευμένιος Σαριδάκης (+23 Μαΐου 1.999 μ.Χ.), που διακονούσε στο παρελθόν του λεπρούς και τον βεβαίωσε ότι θα γίνει καλά, αλλά θα χρειαστεί λίγος καιρός να συνέλθει τελείως!

Έτσι και έγινε. Κάποια στιγμή ο ασθενής βγήκε και έφτασε στον Μόρφου με οξυγόνο στην μύτη για να εξομολογηθεί, αναφέροντάς του το θαύμα, μια και ο Μόρφου είχε γνωρίσει προσωπικά τον Γέροντα Ευμένιο όταν ήταν νεαρός στην Αθήνα και είχε διαπιστώσει από κοντά την αγιότητά του (δείτε την φωτογραφία).




Ο άνθρωπος αυτός μάλιστα, έχει προσκληθεί τον Μάιο από τον Πανιερώτατο για να διηγηθεί δημόσια την θαυμαστή εμφάνιση και τα λόγια που του είπε ο άγιος Γέροντας Ευμένιος, ο οποίος τον έστειλε στον Μόρφου, μεταφέροντας και κάποιο μήνυμα.
Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ

Ο Πανιερώτατος, με τον γνωστό χαριτωμένο τρόπο του, αναφέρει στο τέλος και πως ένας ασκητής του είπε πως είδε τον κορωνοϊό, αλλά άντε να το ακούσουν αυτό οι Δημοσιογράφοι…

 

 

 

Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.