Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Καίτης Γαρμπή για την επίθεση στον σταθμάρχη:'' Το δικό μας παιδί έφτασε έως το lower.Η ζωή του έδωσε το proficiency έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!"

 Η Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα ενεργή το τελευταίο διάστημα στα social media και συχνά σχολιάζει την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια ασχολήθηκε με την επίθεση των δύο ανήλικων αδελφών στον σταθμάρχη του Μετρό και συγκεκριμένα με τις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του, ο οποίος είπε ότι τα παιδιά του έχουν lower και proficiency.
 

"Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λόουερ έφτασε αλλά το προφισένσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!", ήταν το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή στο Twitter.


 

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή

 

 

 

 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.