Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Θα έπρεπε ήδη να φοράμε μάσκα παντού λεει η Παγωνα και....ο Τραμπ εγινε καλα σε τρεις μερες ! ! !

Αυτη ειναι η καταντια των αποτυχημενων που αποφασιζουν για τις τυχες μας....



Ανησυχητική χαρακτήρισε την κατάσταση με την εξάπλωση του κοροναϊού στην Ελλάδα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Όπως είπε, « η κατάσταση είναι σταθεροποιήσιμη αλλά ανησυχητική, καθώς από τη μια μέρα στην άλλη μπορεί να γίνει μη ελεγχόμενη».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας «και σε εξωτερικούς χώρους στην Αττική και όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα». 

Μάλιστα, μιλώντας στον Σκάι, συνέστησε στους πολίτες να μην περιμένουν να γίνει υποχρεωτικό το μέτρο, αλλά να αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του και να φορά μάσκα παντού για να προφυλαχθεί.

Μηπως θα μπορουσε να μας απαντησει η κυρα Παγωνα, πως ο Τραμπ εγινε τοσο γργορα καλα, απ τον "θανατηφορο" ιο τους; Πολυ θα το εκτιμουσα....




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.