Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ειπε ο Βαρουφακης: Ειμαι βουλευτης ! ! ! Και πηρε απαντηση απ τον Αστυνομικο: Άλλος ένας λόγος να σε γ@&^%%%^^ω ! ! !

Καλα ρε μεγαλε ....

Το οτι εισαι βολευτης τι σημαινει;

Οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις;

Ατυχησες ομως ....

Επεσες σε αλανι...



Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 ήθελε να περιγράψει τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, μόνο που τελικά η περιγραφή του είχε ορισμένα ορθογραφικά λάθη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Αφού άρχισαν τα δακρυγόνα, περιτρυγισμένος από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνευσουν αποφάνθηκα σε άνδρα των ΜΑΤ: “Μην ρίχνετε άλλο, να απομακρυνθούν οι μεγαλύτεροι’. ‘Αντε γ…” μου απαντά. Του είπα ότι ειμαι βουλευτής. “Άλλος ένας λόγος να σε γ… αρχ…” μου απαντά».

Όπως επεσήμαναν αναγνώστες, δεν είναι… περιτρυγισμένος, αλλά «περιτρυγιρισμένος» και φυσικά δεν… αποφάνθηκε σε άνδρα των ΜΑΤ, αλλά «αποτάνθηκε».







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.