Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Σύψας: Αποφασίσαμε τα παιδιά να φορέσουν μάσκες ΜΟΝΟ για εκπαιδευτικούς λόγους ! (Τελικα αυτοι ειναι επικινδυνοι...)

Τελικα αυτοι ειναι οι επικινδυνοι και οχι η κορωνογριπη...

Κανουν τα παιδια μας πειραματοζωα...

Δειτε τι ομολογησε ο ανεκδιηγητος...



«Τα μικρά παιδιά είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα μολύνονται πολύ δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους μεγαλύτερους με ελάχιστες πιθανότητες», ανέφερε ο καθηγητής καταρρίπτοντας το αφήγημα ότι η μάσκα αποφασίστηκε για επιδημιολογικούς λόγους ώστε να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες. Αυτό δεν ισχύει, με τα όσα είπε ο καθηγητής Σύψας. . Στόχος μας είναι να εκπαιδευτούν σε αυτό, » να τους γίνει μια ρουτίνα η χρήση μάσκας», είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία ατάκα περί ρουτίνας σημαίνει ότι κάποιοι σκέφτονται ότι η μάσκα θα γίνει μια μόνιμη συνήθεια της καθημερινότητας μας…. γιατί αφού σε λίγους μήνες θα έχουμε το εμβόλιο τι νόημα έχει η εκπαίδευση των μικρών παιδιών, που είναι ακίνδυνα;




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.