Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

"Απο Μηχανης Θεος" η Ελληνογαλλικη Συμμαχια ! ! ! Εφαρμογη των αρθρων 42 της ΕΕ και 5 του ΝΑΤΟ για επιθεση εναντιον συμμαχου...

Οι Γάλλοι θα συνδράμουν την Ελλάδα σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής....

Αυτο θα επρεπε να το κανουν ολοι οι υπ
οτιθεμενοι Συμμαχοι αλλα...

Αλλα τα συμφεροντα τους αλλα λενε....

Η συμφωνία λοιπον, για  αμοιβαία αμυντική συνδρομή θα είναι βασισμένη στο άρθρο 42 της ευρωπαϊκής συνθήκης που προβλέπει ότι αν κράτος μέλος δεχθεί επίθεση τα άλλα κράτη συνδράμουν με όλα τα μέσα αλλά και στο άρθρο 5 του ΝΑΤΟ  που ορίζει ότι η επίθεση εναντίον ενός συμμάχου σημαίνει επίθεση εναντίον όλων των συμμάχων.

Γιατί το κάνει όμως αυτό ο Μακρόν; 

Γιατί είναι πεπεισμένος  ότι η νίκη του στις επόμενες γαλλικές εκλογές θα διασφαλιστεί μόνο αν δείξει ότι  είναι το αφεντικό  στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επιδιώκει λοιπόν  είτε να αναμετρηθεί με τον Ερντογάν στην Λιβύη είτε να αναμετρηθεί μαζί του στο Καστελόριζο.

Η ελληνογαλλική συμφωνία θα περιλαμβάνει αύξηση των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων και ελλιμενισμό γαλλικών πλοίων σε ελληνικά λιμάνια. 




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.