Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Η Αλβανεζα τραγουδιαρα Dua Lipa, ανέβασε το χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» που περιλαμβάνει την Κέρκυρα και Ηπειρο...

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας Dua Lipa, με το χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» που «φτάνει» μέχρι τη Θεσπρωτία, ενώ περιλαμβάνει και την Κέρκυρα.

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πληθώρα χρηστών των κοινωνικών δικτύων από την Ελλάδα, τη Σερβία και Σκοπια, με πολλούς από αυτούς να επικρίνουν την τραγουδίστρια και να την κατηγορούν ότι υποστηρίζει «το χειρότερο είδος εθνικισμού».

Ποια είναι η Dua Lipa;
Η Dua Lipa είναι 25 ετών και έχει καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο. Οι γονείς της έφυγαν από το Κόσοβο στις αρχές του '90 και εκείνη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ο παππούς της πέθανε το 1999 από καρδιακή προσβολή και ο πατέρας της δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του γιατί τα σύνορα είχαν κλείσει. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία στη μέχρι τώρα καριέρα της, ενώ φέτος κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Future Nostalgia».

Φταιμε και εμεις που τους ταισαμε, τους ταιζουμε και τους δινουμε επιντοματα...
Στειλτε τους πισω ολους να στρωσουν...





Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.