Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μπραβο ρε....Μολις 11 κρουσματα στην Ελλαδα και οι Κουληδες επεβαλαν μασκα ακομη και στους πελατες των Σουπερ Μαρκετ ! ! !

Εχει καταντησει αηδια πια....
Μας κυβερνουν αποτυχημενοι λοιμωξιολογοι που τραβουν απ την μυτη τους Κουληδες....
Διαβαστε....

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόλις 11 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα για τις τελευταίες 24 ώρες. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αναφέρει: 

«Σήμερα ανακοινώνουμε 11 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4012, εκ των οποίων το 54.7% αφορά άνδρες. 1.112 (27.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2051 (51.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 2 (16.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 124 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 195 θανάτους συνολικά στη χώρα. 63 (32.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. 

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Κορωνοϊός: 

Πού εντοπίστηκαν τα 11 νέα κρούσματα Αναλυτικότερα δυο κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, τρία εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, τρία κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, δύο κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, ένα στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου.






Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.