Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΥΠΕΘΑ: Δεν προέχει το κλείσιμο των συνόρων...δεν είναι εισβολείς ! ! ! (Τι ειναι; Επενδυτες;)

Οταν ενας δικηγορος, διοριζεται απο το Καθεστως των Μητσοτακηδων, σαν Υπουργος Εθνικης Αμυνας, αυτα ειναι τα αποτελεσματα...
Ανοιγει το στομα του και αμολαει ρουκετες...

Δεν προέχει το κλείσιμο των συνόρων, λεει, αλλά να… αφήσουμε να λειτουργήσει το «συντονιστικό όργανο για τη μετανάστευση», τονίζοντας επίσης ότι οι χιλιάδες αλλοδαποί που περνούν τα σύνορα (σ.σ. χωρίς κανένα πρόβλημα) δεν είναι εισβολείς.

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στη Βουλή για την τροπολογία σύστασης θέσης εθνικού συντονιστή για το μεταναστευτικό.

Ο ΥΕΘΑ έκανε λόγο ακόμη για δυνητική απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, η ενδεχόμενη παρείσφρηση εξτρεμιστών μουσουλμάνων στις μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί ένα σύνθετο, περίπλοκο και δύσκολο πρόβλημα και πρόταξε στη δημόσια συζήτηση, υπερασπιζόμενος την τροπολογία σύστασης θέσης Εθνικού Συντονιστή για το μεταναστευτικό που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των F16, των Mirage και των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού.

«Αμφισβητούμε ότι η ένταση των μεταναστευτικών ροών ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, και η συσσώρευση της πίεσης στον Έβρο και τα νησιά, θα μπορούσε να δυνητικά να αποτελεί απειλή για την εσωτερική ασφάλεια, και να καθόμαστε άπρακτοι για αυτό», αναρωτήθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.