Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη, ο Οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε και εγκατέλειψε 15χρονο την ώρα που περπατούσε στα Εξαμίλια Κορινθίας...

Θρήνος σε όλη την Κορινθία για τον άδικο χαμό του 15χρονου...
Θερμα Συλληπητηρια στην Οικογένεια του...

https://youtu.be/eugUFEcYaFo

Συνελήφθη πριν από λίγο, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε που παρέσυρε και εγκατέλειψε 15χρονο την ώρα που περπατούσε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες Αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου, της ομάδας ΔΙΑΣ και αξιωματικοί της Δ.Α. Κορινθίας κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό που πριν από μία ώρα περίπου παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 15χρονο την ώρα που είχε βγει για περπάτημα στα Εξαμίλια Κορινθίας.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.