Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Με το "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ", οι μολυσμενοι της Ριτσωνας προσπαθουν να σπασουν την Καραντινα και να βγουν εξω...

Και τι περιμενετε κυριοι Εισαγγελεις;
Αυτο και μονο αρκει, για να τους βαλετε στο αεροπλανο και να τους στειλετε, πακετο στην Πατριδα τους...
Αλλα δυστυχως, και το Καθεστως Τσιπρα, και το Καθεστως των Μητσοτακηδων, τους παραχαιδεψε και εχουν μαθει μονο να απαιτουν...
Κι ετσι...

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πριν από λίγη ώρα περίπου 10-15 άτομα έφυγαν από την πίσω πλευρά της δομής και βγήκαν στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο Σχηματάρι.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ που εντόπισαν τους μετανάστες και τους σταμάτησαν κι αυτή τη στιγμή εξετάζεται το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα επιστρέψουν πίσω στη δομή.

Ανά διαστήματα άλλοι μετανάστες πηγαίνουν στην πύλη εισόδου και εκφράζουν την επιθυμία τους να βγουν έξω, με τους αστυνομικούς να παρεμβαίνουν και με συστάσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να τους οδηγούν πίσω.

Σημειώνεται πως όλο το διάστημα προ καραντίνας επιτρεπόταν στους μετανάστες να φεύγουν από τη δομή και να επιστρέφουν σε αυτή, όποτε ήθελαν.








Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.