Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Κακα μαντατα....Αιγυπτος: Σαλεμενε Σουλτανε, η Λιβυη θα γινει ο ταφος σου ! ! !


Πολεμική προειδοποίηση Αιγύπτου σε Ερντογάν....
''Η Λιβύη θα γίνει το νεκροταφείο σου...
Χαιρόμαστε με την συντριβή των ΤΕΔ''...
Έρχεται η απόλυτη ήττα για την Τουρκία.

Η Αίγυπτος παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση στην Λιβύη και το κοινοβούλιο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις νίκες των δυνάμεων του στρατηγού Χαφτάρ κατά των Τούρκων.

Το μέλος της αιγυπτιακής Βουλής των Αντιπροσώπων και Βοηθός Γραμματέας Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, Χουσεΐν Αμπού Γκάδη, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του προέδρου Αλ Σίσι προς τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης για τις σαρωτικές νίκες έναντι των ΤΕΔ, καθώς και για την καταστροφή τουρκικών οπλικών συστημάτων, πυραύλων και πυρομαχικών στη Misurata.

Σε δήλωσή του σε αιγυπτιακό πρακτορείο, ανέφερε ότι παρά την τραγική κατάσταση στην Τουρκία, λόγω της εμφάνισης της πανδημίας, ο Ερντογάν εξακολουθεί να πράττει εγκληματικές και τρομοκρατικές ενέργειες στη Λιβύη.

Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος επαίνεσε την παρουσία Αιγυπτίων συμβούλων στην Λιβύη και την προέλαση των δυνάμεων του Χαφτάρ στην περιοχή Trchetin στις παρυφές της Τρίπολης, τονίζοντας ότι όλες οι προσπάθειες της Τουρκίας για να καταλάβει τη Λιβύη, με σκοπό να υφαρπάξει τον έλεγχο του πετρελαϊκού πλούτου της χώρας, θα είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, αφού η χώρα αυτή θα γίνει νεκροταφείο για όλους τους τρομοκράτες και τους μισθοφόρους του Ερντογάν.












πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.