Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ακυρο σε Ερντογκαν απο ΗΠΑ για Patriot ! ! ! Δεν θελουν να ελθουν σε κοντρα με τον Βλαδιμηρο....

Το δεος του Βλαδιμηρου....
Αυτο τους κανει να βαζουν την ουρα στα σκελια...
Κι ετσι...

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Άγκυρα θέλει να στείλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες πυραύλους Patriot στην Τουρκία ως ενισχύσεις για τις επιχειρήσεις που διεξάγουν οι τουρκικές δυνάμεις στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ωστόσο δεν θα παράσχουν αεροπορική υποστήριξη στην Τουρκία, δήλωσε ο επικεφαλής του Πενταγώνου, Μαρκ Έσπερ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους της Ουάσινγκτον τη Δευτέρα, ο Έσπερ είπε ότι οι ΗΠΑ θα επιδιώξουν να αυξήσουν τις παραδόσεις ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας που στοίχισε τη ζωή σε 33 Τούρκους στρατιώτες.
Ερωτηθείς εάν η αμερικανική βοήθεια θα περιλάμβανε την αεροπορική υποστήριξη, απάντησε «όχι».









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.