Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ! ! ! Ξεσηκωνεται ο Ελληνισμος, απ ακρη σ ακρη, σ ολη την γη...

Αυτοι ειναι οι μονοι συμμαχοι μας...
Οι Απανταχου της γης Ελληνες...
Τους αλλους ΕΕ και ΝΑΤΟ ξεχαστε τους, θα μας πουλησουν στην πρωτη εικαιρια...

Μήνυμα αλληλεγγύης στους Ελληνες για όλα όσα διαδραματίζονται αυτό το διάστημα στη χώρα μας, θα στείλει σύσσωμη η Ελληνική Ομογένεια της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αθηνών από Ελληνες ομογενείς, που θέλουν να προβάλλουν, να φωνάξουν και να ευαισθητοποιήσουν τη Διεθνή Κοινή Γνώμη για όσα συμβαίνουν στα ελληνικά νησιά αλλά αυτή τη στιγμή και στον Εβρο.

Το συλλαλητήριο στήριξης διοργανώνεται από τους συλλόγους και τις ομοσπονδίες των νησιωτών της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μαζί τους συντάσσεται και η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών.

Για αυτό το λόγο, με ανακοίνωσή της, κάλεσε όλους τους «Μακεδόνες να παραβρεθούν για να στείλουμε βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι! Την Κυριακή όλοι οι Μακεδόνες είμαστε Χιώτες, Μυτιληνιοί, Σαμιώτες, Λεριοί, Κώες!».

Η συμμετοχή τον Μακεδόνων στο συλλαλητήριο της Κυριακής αποτελεί, σύμφωνα με την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, και ένα ευχαριστήριο μήνυμα «προς τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, αστυνομικούς και στρατιωτικούς που με τις ηρωικές τους προσπάθειες και την συγκινητική τους παρουσία προάσπισαν και προασπίζουν τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Είμαστε ευγνώμονες και προς όλους τους κατοίκους τόσο του Έβρου όσο και των νησιών που φυλάττουν Θερμοπύλες».

Η ομογενειακή οργάνωση, σε ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει πως «ο αγώνας για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν σταματάει. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση, για τους αγέννητους, για τα παιδιά μας και για τους ήρωες μας».

Το συλλαλητήριο όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.