Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ....Χερσαιες δυναμεις εναντιον του Στρατηγου Χαφταρ στην Λιβυη θελει να στειλει ο Σαλεμενος....

Χανει το παιχνιδι των κοιτασματων, αν ο Χαφταρ φιλος της Ελλαδος νικησει...
Τρεχει να προλαβει...
Θα προλαβει ομως να τους στειλει;
Κι αν τους στειλει, θα φτασουν εκει, η θα βρεθουν στον πατο της Μεσογειου;
Το ειπε αλλωστε ο Στρατηγος Χαφταρ, οτι θα τους βουλιαξει...

Σε σημερινή συνέντευξή του λοιπον, στο τουρκικό TRT ο Ερντογάν και σε ερώτηση εάν θα στείλει στρατεύματα στην Λιβύη είπε:

«Το σύμφωνο που έχουμε υπογράψει με την Λιβύη μας δίνει αυτό το δικαίωμα. Εάν η Λιβύη θέλει η Τουρκία να στείλει στρατεύματα στο έδαφός της τότε θα αποφασίσουμε μόνοι μας και δεν θα ζητήσουμε την άδεια κανενός».

Η υπόθεση αποστολής τουρκικών χερσαίων δυνάμεων στη Λιβύη, έρχεται επιτακτικά στην επικαιρότητα λίγο πριν την εξαπόλυση της μεγάλης επίθεσης των δυνάμεων του Χαφτάρ για την απελευθέρωση της Τρίπολης.

Ο φόβος του τουρκόφιλου καθεστώτος ότι η Τρίπολη  θα πέσει και μάλιστα εύκολα, απέναντι στις λιβυκές δυνάμεις είναι έντονος και η αποστολή των στρατευμάτων πρέπει να θεωρείται σίγουρη, εάν δεν έχει ήδη δρομολογηθεί.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο LNA οι δυνάμεις του απελευθέρωσαν τις πόλεις Sa’dia, Zahra και Ain Zara, όλες νότια της Τρίπολης στο πλαίσιο της επιθετικής του ενέργειας προσθέτοντας «ότι θα ρίξουν σύντομα τους Τούρκους μισθοφόρους και τρομοκράτες στη θάλασσα.»








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.