Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Απελαση ΤΩΡΑ ! ! ! Παρανομη συγκεντρωση Παικστανων τα Χριστουγεννα στην Αθηνα....

Απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία ενός Έλληνα πολίτη...
Και μεις απαιτουμε να εφρμοσθουν οι νομοι και να απελαθουν αμεσως ! ! !

Συγκέντρωση και πορεία προς την πλατεία Συντάγματος ετοιμάζουν πακιστανικές οργανώσεις στην πλατεία Κοτζιά στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Αιτία, η απαίτηση τους να τιμωρηθεί παραδειγματικά ένας Έλληνας πολίτης, ο οποίος από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι μάλλον φιλοξενούμενος στην… Ελλάδα, καθώς σε επεισόδιο που είχε συμβεί με Πακιστανούς φέρεται να έβρισε τον Αλλάχ.

Βέβαια αυτό που ξεχνούν είναι ότι αυτή η χώρα έχει νόμους και  κανόνες και υπεύθυνη για τέτοιες και άλλες παρόμοιες καταστάσεις είναι η ελληνική Δικαιοσύνη και μόνο και δεν μπορούν να "απαιτούν" από την Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας»

«Απαιτώ! Ο ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί με σοβαρή τιμωρία για  το περιστατικό εξύβρισης του προφήτη.»










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.