Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ιταλός Ευρωβουλευτής: Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων....

Επιτελους πληθαινουν οι φωνες στην Ευρωπη....
Αρχισαν να καταλαβαινουν τι εστι Τουρκος....
Καιρος ηταν...


Τα σοκολατάκια που είχαν φέρει για κέρασμα στην ευρωβουλή, Τούρκοι βουλευτές, πέταξε ο Ιταλός  ευρωβουλευτής Άνγκελο Τζιόκα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην στρατιωτική εισβολή στην Συρία κατά των Κούρδων.

«Δεν δεχόμαστε δώρα από αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα των Κούρδων και στηρίζουν την τρομοκρατία», είπε ο Άνγκελο Τζιόκκα που προέρχεται από το κόμμα του πολιτικού Ματέο Σαλβίνι, και είναι γνωστός για τις δράσεις του ενάντια στην ΕΕ και στους λαθρομετανάστες.

Ο Τζιόκα κατά την γενική συνέλευση ασκώντας κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση στην βόρεια Συρία, πήρε τα σοκολατάκια που είχαν φέρει νωρίτερα Τούρκοι βουλευτές και τα πέταξε κάτω.

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής μάλιστα, κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο τουίττερ τις στιγμές κατά τις οποίες πέταξε κάτω το κουτί με τα σοκολατάκια. Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Τζιόκα έβαλε και υπέρτιτλο «Όχι η Τουρκία στην Ευρώπη».
Δειτε βιντεο ΕΔΩ












πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.