Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Οι Γαλλοι χαλανε, τα εις βαρος των Κουρδων, σχεδια Ρωσων και Αμερικανων...

Εδωσαν διορια 150 ωρων στους Κουρδους....
Δεν ρωτησαν τον Ασαντ ....
Δεν ρωτησαν  Γαλλους...
Πολλα θα συμβουν στο διαστημα των 150 ωρων....
Δεν τελειωσε ακομη...


Οι Γάλλοι λοιπόν είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τους Τούρκους.

Μόλις προχθές, περίπου 60 μέλη του γαλλικού Κοινοβουλίου από οκτώ πολιτικές ομάδες, ζήτησαν να εφαρμοστούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, οι οποίες φθάνουν μέχρι την αναστολή της ιδιότητας της χώρας-μέλος του ΝΑΤΟ!

Οι αντιπρόσωποι της Γαλλικής Εθνικής Συνέλευσης εξέφρασαν την οργή τους για τις ενέργειες της Τουρκίας και την «αδράνεια των δυτικών δημοκρατιών», σύμφωνα με το euronews, το οποίο επικαλείται την γαλλική Le Figaro.

Οι βουλευτές καταδίκασαν τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γιατί αποκαλεί τρομοκράτες τις κουρδικές ομάδες παρόλο που ο ίδιος “προστατεύει κάθε είδους ισλαμικές ομάδες καθώς και Σύριους τζιχαντιστές”.

Τι ζήτησαν οι Γάλλοι βουλευτές από τον Μακρόν:

1: Άμεσος τερματισμός της Τουρκικής επίθεσης στη Συρία
2: Η Γαλλία να προστατέψει τους Κούρδους συμμάχους της
3: Να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις Τουρκίας-ΕΕ – Καμία οικονομική βοήθεια στην Άγκυρα
4: Οι ενέργειες της Τουρκίας θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της περιοχής, έτσι η μόνη λύση είναι να σταματήσει η ιδιότητα της Τουρκίας ως μέλος του ΝΑΤΟ...








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.