Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Οργισθηκε το ΚΚΕ, που δημοσιοποιηθηκε το ονομα, του Κνιτη, που χτυπησε πισωπλατα τον Αστυνομικο...

Αυτο και μονο δειχνει την συνενοχη τους...
Ας μην κρυβομαστε....
Εγκληματιας ειναι και θελησαν να τον καλυψουν....
ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΙ ! ! !


Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος σε ανάρτηση στο Twitter δημοσιοποίησε το ονοματεπώνυμο στελέχους του ΚΚΕ που φέρεται να ήταν αυτός που επιτέθηκε κατά αστυνομικού των ΜΑΤ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο.

«Ο δράστης της “εντυπωσιακής” επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται…» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter, δημοσιεύοντας το όνομα και υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις τελευταίες εκλογές.

«Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ», πρόσθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής. Σημειώνεται ότι το επίμαχο όνομα ανέφερε μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Για «πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση» στοιχείων διαδηλωτή, έκανε λόγο το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του εναντίον του κ. Μπογδάνου.

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;» ρωτά το ΚΚΕ.

ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ! ! !








ΠΗΓΗ 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.