Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Η Πρώτη Εικόνα που σφίγγεται η Καρδιά σου από το Χωριό Κοντόδεσπο στην Εύβοια που Εκκενώνεται...


Οι Ραγδαίοι είναι οι εξελίξεις στο πυρινό μέτωπο της Εύβοιας, όπου πριν λίγο δόθηκε εντολή έκκεντρωσης, μετά το χωριό Μακρυμάλλη, και για το Κοντοδεσπότι, καθώς η φωτιά εκτυλίγεται ανεξέλεγκτη και καταστρέφει την πευκοδάσος της περιοχής, κατασπατάζοντας τα πάντα.

Όπως μεταδίδουν ο ΣΚΑΪ και η Αντέννα, ορισμένοι από τους 150 κατοίκους του χωριού αρνούνται να εγκαταλείψουν το Κοντοδεσπότι παρά την εντολή των αρχών και επιλέγουν να παραμείνουν πίσω και να δώσουν μάχη στο πλευρό των ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων που παλεύουν από το πρωί να περιορίσουν το μέτωπο στην Εύβοια .

Ωστόσο, οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, αυτή η στιγμή δεν έχει απειλήσει κανένα σπίτι, δήλωσε στην Αντέννα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης.


Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.