Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Συνεληφθη ενω προσπαθουσε να βαλει φωτια, κοντα στο Οχυρο Ρουπελ! Κυριε Εισαγγελευ θα αφεθει ελευθερος ?


Συνελήφθη εμπρηστής που έβαζε φωτιές κοντά στο οχυρό Ρούπελ
Τον επιασαν στα πρασα...
Και ειναι καλα στην υγεια του....
Όπως, στο μεταξύ, έγινε γνωστό από την προανάκριση της πυροσβεστικής, ο συλληφθείς δηλώνει υπήκοος Βουλγαρίας, κάτοικος Σόφιας.
Θα δικασθει....
Και ?
Θα αφεθει ελευθερος κυριε Εισαγγελευ ?
Τοτε....δεν θα σταματησουν να βαζουν φωτιες ! ! !


Μιλώντας λοιπον νωρίτερα στο «Πρακτορείο FM 104,9», ο κ. Τσολάκης σημείωσε:«Περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, ειδοποιηθήκαμε από το στρατό ότι υπάρχει καπνός κοντά στο οχυρό του Ρούπελ. Την ώρα που επιχειρούσε στο σημείο η πυροσβεστική και έθεσε υπό έλεγχο την εστία, εμφανίστηκε και άλλος καπνός λίγο πιο πάνω και εντοπίστηκε κάποιο άτομο να βάζει πυρκαγιές».

«Έγινε άμεση κινητοποίηση, ζητήσαμε τη συνδρομή της αστυνομίας από τις Σέρρες, ενώ είχαμε και κινητοποίηση από ομάδα του στρατού. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας ένα άτομο, είναι αλλοδαπός και έβαζε πυρκαγιές σε ελληνικό έδαφος με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή», υπογράμμισε ο κ. Τσολάκης.








πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.