Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Tουρκική εφημερίδα Sabah: Στην Ελλάδα τα κρησφύγετα των Γκιουλενιστών

Προσπαθουν να ενοχοποιησουν την Ελλαδα....
Θελουν να βρουν δικαιολογιες για να επιχειρησουν κατι...
Και δυστυχως ειμαστε ακυβερνητοι...
Γι αυτο κανουν οτι κανουν....
Κανουν οτι δεν θα μπορουσαν να κανουν σε ενα σοβαρο Κρατος...



"Φτιάχνουν κλίμα" οι Τούρκοι  καθώς με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα  Sabah υποστηρίζει πως βρήκε στην Ελλάδα ένα απο τα κρησφύγετα των Γκιουλενιστών.

Η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες ηγετικού στελέχους τους του Yalcin Esmek  στην Αθήνα.

Η  Sabah δημοσιεύει  αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τη διεύθυνση τους  στην Πραξιτέλους 4  Άγια Παρασκευή και το κουδούνι του.

O ρεπόρτερ της Sabah είχε έρθει στην Αθήνα πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε κρατηθεί για λίγες ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το Ειδικό Τμήμα Πληροφοριών της SABAH αποκάλυψε το κρησφύγετο γκιουλενιστών στην Ελλάδα.

Η έρευνά μας στην Αθήνα αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει κρίσιμο ρόλο στη μετάβαση γκιουλενιστών προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ιδιαίτερα τη Γερμανία.

Ο νούμερο ένα οργανισμός που διοργανώνει τη διαφυγή του προσωπικού της οργάνωση είναι ο Έλληνας ιμάμης του FETÖ Yalçın Esmek.

Τα μέλη της FETÖ διαμένουν σε στρατόπεδα στην Ελλάδα που ονομάζονται «Κέντρα Ασύλου». Μόνο που αυτά τα στρατόπεδα δεν είναι για τους πρόσφυγες της Συρίας. Τα Κέντρα Ασύλου αποτελούν εγκαταστάσεις όπου ζουν περίπου πεντακόσια άτομα.

Τα μέλη της οργάνωσης FETO ζουν εκεί με άνεση.

Είτε έχουν βρει άσυλο στη χώρα καταγωγής τους είτε αναμένουν την ολοκλήρωση των προετοιμασιών του οργανισμού για μετάβαση σε άλλη χώρα. Η διέλευση από την Τουρκία στην Ελλάδα γίνεται μέσω του ποταμού Έβρου».



phgh 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.