Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Κι αλλα ΣΑΠΑΚΙΑ εκτος απο τα ελικοπτερα, μας στελνει η Αμερικη, προκειμενου να μην αγορασουμε, αλλα και να πεταξουμε οτι Ρωσικο οπλισμο εχουμε...

Ξεφορτωνονται τα παλια και αχρηστα...
Δεν μας χαριζουν τιποτα οι Αμερικανοι....
Η αξια των ανταλακτικων, θα ειναι σαφως μεγαλυτερη, της αξιας των καινουριων Ρωσικων αν παιρναμε...
Και θα μας εχουν στο χερι αφου θα εξαρτωμαστε αποκλειστικα απ εκεινους για τα ανταλακτικα...
Επισης μας υποχρεωνουν να πεταξουμε τα πολυ ανωτερα Ρωσικα ΒΜΡ που εχουμε...
Προδοσια ειναι η αποδοχη για τα Αμερικανικα Σαπακια...
Αλλα δυστυχως, ειμαστε ακυβερνητοι και ερμαιο των ορεξεων του Σαλεμενου...





Για «πίστωση νέου ποσού προς την Ελλάδα για μεταφορά μεταχειρισμένων ΤΟΜΑ» μίλησε πηγή του State Department με τις ΗΠΑ να "διαρρέουν" πως πρόκειται για την απόκτηση M2 Bradley από τον Ελληνικό Στρατό.

Πρόκειται για παλιά, ιδιαίτερα υψηλού κόστους οχήματα, ίσως όχι και τόσο κατάλληλα για το ελληνικό πεδίο μάχης τα οποία όμως θα παραχωρηθούν δωρεάν και σίγουρα είναι ανώτερα από τα «αρχαιολογικής αξίας» Μ113 ΤΟΜΠ που εξοπλίζουν αυτή την στιγμή ττον ΕΣ.

Πιο αναλυτικά, ο έγκυρος αμυντικός ιστότοπος DefenceOne δημοσίευσε σήμερα ένα πολύ σημαντικό άρθρο με τίτλο "οι ΗΠΑ θα πληρώνουν χώρες προκειμένου να ξεφορτωθούν ρωσικά και κινεζικά όπλα" σημειώνοντας πως προβλέπεται κονδύλι ύψους 25 εκατ δολαρίων για ΤΟΜΑ προς την Ελλάδα!

Το δημοσίευμα αναφέρει ένα υφιστάμενο πρόγραμμα, το "European Recapitalization Incentive Program", που ουσιαστικά επανεξοπλίζει 6 πρώην ανατολικοευρωπαϊκά κράτη, αντικαθιστώντας τον πρώην σοβιετικό εξοπλισμό, με αμερικανικό.

Στόχος είναι να «δοθούν τα κίνητρα σε εταίρους και συμμάχους, προκειμένου να βάλουν τα δικά τους κεφάλαια για να εκσυγχρονίσουν τον στρατό τους και να αφαιρέσουν τον εξοπλισμό ρωσικής κληρονομιάς», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αξιωματούχος, τον οποίο επικαλείται το δημοσίευμα.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.