Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Χωρις Πολεμικη Αεροπορια μενει η Τουρκια...Οι ΗΠΑ σταματουν την ροη ανταλακτικων, για τα Τουρκικα μαχητικα αεροσκαφη F16

Η Αμερικη πραγματοποιει την μονιμη απειλη της για οποιον σταματα να αγοραζει απο αυτην...
Για το ιδιο λογο μπλοκαριστηκε και η αγορα Ρωσικων μαχητικων απο την Ελλαδα....
Εαν τα παρεις δεν σου δινουμε ανταλακτικα ηταν ο εκβιασμος των Αμερικανων στην Ελλαδα πριν χρονια...
Ετσι λοιπον τωρα....


Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε από τις ΗΠΑ και το «τσουνάμι» που εξαπολύουν οι «οργισμένοι» επιτελείς του Πενταγώνου κατά των τουρκικών ΕΔ, με την αρχή να γίνεται με τα αεροσκάφη F-16, τα οποία από το 2020 δεν θα έχουν όπως φαίνεται πιθανότατα ανταλλακτικά και θα καθηλωθούν στο έδαφος, εφόσον ισχύσουν τα σημερινά δεδομένα. 

Η Τουρκία σύμφωνα με έγκυρη αμυντική ιστοσελίδα αναζητά εναγωνίως τρίτη χώρα και εταιρεία για να αποκτήσει ροή κρίσιμων ανταλλακτικών για τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 , διότι είναι πολύ πιθανόν οι ΗΠΑ να σταματήσουν να την προμηθεύουν ανταλλακτικά για τα αεροσκάφη F-16C / D της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας το 2020.

Πρόκειται για κρίσιμα εξαρτήματα τα οποία δεν παράγονται στην Τουρκία και δεν κυκλοφορούν στην εγχώρια και ξένη αγορά.

Αυτό φέρεται να αφορά και το πολυδιαφημισμένο «τουρκικό» ραντάρ τύπου AESA, το οποίο δεν θα είναι ποτέ έτοιμο για τοποθέτηση στο στόλο των αεροσκαφών F-16C / D της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, (όπως διαφήμιζε η Άγκυρα) μετά την έναρξη του ανεπίσημου εμπορικού εμπάργκο των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.