Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ:Συναγερμός στο Μόναχο: Πυροβολισμοί σε εργοτάξιο με δύο νεκρούς !


Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο. Υπό έλεγχο το περιστατικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοπλος σκότωσε άνδρα και αυτοκτόνησε.


Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο Μόναχο μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς σε εργοτάξιο στην οδό Ohlmüllerstr.

H γερμανική αστυνομία έγραψε στο Twitter ότι στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις αλλά τόνισαν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι αρχές της πρωτεύουσας της Βαυαρίας εξετάζουν το σενάριο ο ένας άνδρας να πυροβόλησε θανάσιμα τον άλλο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.