Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Εισβολη @ν@ρχο@πλυτων σε σχολεια! Εγραψαν: Στο διάολο το έθνος, στο διάολο και η πατρίς




ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ εισέβαλλαν σε σχολεία στο Βόλο: «Στο διάολο το έθνος, στο διάολο και η πατρίς» ΕΓΡΑΨΑΝ !

Με συνθήματα όπως “Στο διάολο το έθνος, στο διάλο και η πατρίς” και άλλα υπέρ των ομοφυλοφίλων “επιτέθηκαν” σε σχολικές μονάδες του Βόλου αναρχικές ομάδες.

Στο στόχαστρο μπήκαν τα σχολεία που συμμετείχαν και συνδιοργάνωσαν πατριωτική πορεία για το Μακεδονικό ζήτημα στο κέντρο της πόλης πριν από περίπου 15 μέρες.

Πρόκειται για το 9ο και 3ο Γυμνάσιο Βόλου, 1ο, 2ο και 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, το 1ο, 2ο, 4ο, ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, 6ο και 8ο ΓΕΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας και 3ο ΕΠΑΛ Βόλου.

Οι αναρχικές ομάδες επιχείρησαν να “απαντήσουν” με φυλλάδια και συνθήματα στους τοίχους των σχολείων με -υποτίθεται-αντιφασιστικό και σίγουρα ανθελληνικό περιεχόμενο.

“ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΕΜΦΥΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ ΚΑΙ ΟΡΓΗ” ήταν μερικά από τα συνθήματα.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.