Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Εξαρθρωθηκε εγκληματικη οργανωση απο σκληρους κακοποιους!!!.....Τους προδωσε το αιμα απο ενα αγριογουρουνο!!!!

Συμφωνα με την Ασφαλεια Αττικης εξαρθρωθηκε σπειρα σκληρων εγκληματιων!!!Συγκεκριμενα πριν ενα χρονο ειχαν δολοφονησει στο σπιτι του στην Κηφισια τον επιειρηματια Αλεξανδρο Σταματιαδη. Μετα απο πολυμηνες ερευνες καταφεραν οι Αστυνομικοι να εντοπισουν τον δολοφονο του επιχειρηματια στις Βρυξελλες και με την συνεργασια των Βελγικων αρχων συνεληφθηκε!!!Η σπειρα ειχε διαπραξει δεκαδες ληστειες και διαρρηξεις στην Αττικη και την αποτελουσαν Αλβανοι και μια Ρουμανα υπηκοος!!!Αιτια της εξαρθρωσης της συμμοριας ηταν το αιμα απο ενα αγριογουρουνο που βρεθηκε πανω στους καλυκες απο εννιαρι πιστολι οταν αυτοι ειχαν παει για κυνηγι στην Αρκαδια.Ηταν το ιδιο πιστολι που ειχαν δολοφονησει τον επιχειρηματια!!!

Εγκλημα στην Κηφισιά: Πώς από το αίμα αγριογούρουνου βρήκαν τους Αλβανούς δολοφόνους του Α.Σταματιάδη

 Στην εξάρθρωση συμμορίας σκληρών Αλβανών κακοποιών που σκότωσαν τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τον περασμένο Απρίλιο, προχώρησε η αστυνομία σχεδόν ένα χρόνο μετά το άγριο έγκλημα στην Κηφισιά.

Αλβανοί τα μέλη της σπείρας

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Αττικής ανακοίνωσε την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε σπίτια στην Αττική, ενώ μέλη της σπείρας είχαν δολοφονήσει τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη.

Σύμφωνα με όσα είπαν ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μετά από πολύμηνη έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για 10 υπηκόους Αλβανίας και μία υπήκοο Ρουμανίας. Οκτώ από τα μέλη της συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αττική και Κορινθία.

Ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματόπουλου συνελήφθη στις Βρυξέλλες μετά από συνεργασία ελληνικών και βελγικών Αρχών. Τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο βρίσκονται εκτός Ελλάδας και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους είναι σε εξέλιξη.

Ηδη έχουν εξιχνιαστεί η διάπραξη επιπλέον μίας ληστείας σε οικία, 55 κλοπές και 9 περιπτώσεις απόπειρας κλοπών σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις, καθώς και μία απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ.

Επιχείρηση Sus Scrofa

Η επιχείρηση εξάρθρωσης των δολοφόνων του Αλέξανδρου Σταματιάδη ονομάστηκε sus scrofa, δηλαδή αγριογούρουνο. Οχι τυχαία. Ενα αγριογούρουνο ήταν αυτό που οδήγησε στην εξάρθρωση της σπείρας.

Οι δολοφόνοι του Σταματιάδη, εβδομάδες πριν το άγριο έγκλημα είχαν πάει για κυνήγι στην Αρκαδία. Εκεί, πυροβόλησαν με εννιάρι πιστόλι ένα αγριογούρουνο. Το ταξίδι είχε γίνει με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια παράτησαν. Εκεί βρέθηκαν δύο κάλυκες από το εννιάρι πιστόλι και αίμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν από αγριογούρουνο.

Στο  μεταξύ είχε δολοφονηθεί ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και οι κάλυκες ταυτοποιήθηκαν ότι προέρχονταν από το ίδιο όπλο.

Το... κυνήγι των δολοφόνων του Αλέξανδρου Σταματιάδη ξεκίνησε μέσω Facebook. Η αστυνομία εντόπισε φωτό από κυνήγι και άρχισε να εξετάζει πρόσωπα που τις είχαν αναρτήσει, προσπαθώντας να φτιάξει μια λίστα υπόπτων.

Αφού εξετάστηκαν πάνω από 100 άτομα, εντοπίστηκαν τα στοιχεία που οδήγησαν στην  ταυτοποίηση των τριών εκ των τεσσάρων δολοφόνων.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.