Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Οταν υπηρετουσα, επαιρνα λιγοτερες αδειες απ τον 'Κουφοντιν@'.....

Απιστευτο κι ομως αληθινο....
Ακουσα αυτη την εκφραση σε καφετερια.....
Και σκεφτηκα, ειχε δικιο αυτος που το ειπε.....
Κι εγω τοσες αδειες δεν επαιρνα....
Και τωρα η ψευτοκυβερνηση της μειοψηφειας, του δινει την μια, μετα την αλλη αδεια....
Δεν ειναι τυχαιο.....
Οταν σταματησουμε ν ασχολουμαστε με τις αδειες του....
Λιγο πριν πεσει η Τσυριζα θα εξαφανιστει....
Ολα γινονται με σχεδιο και με γνωμονα τις ψυχολογικες επιχειρησεις...


Μέχρι και οι Τούρκοι στράφηκαν ενάντια στην παράλογη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας εγκληματίας της τάξης τους Κουφοντίνα.

Η τουρκική πρεσβεία, με ανάρτησή της στο twitter, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της και εκφράζει απαράδεκτο το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε νέα εξαήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα δίνοντας του, όπως τονίζει, τη δυνατότητα να περιφέρεται ελεύθερα γύρω από τα θύματα του και τις οικογένειες τους.
Δειτε το ΕΔΩ

«Είναι απολύτως απαράδεκτο ότι ο Κουφοντίνας, ο τρομοκράτης που δεν δείχνει μετάνοια για τα αχαρακτήριστα εγκλήματά του, μπορεί να κάνει συχνά διακοπές από τη φυλακή και να περιπλανάται ελεύθερα γύρω από τα επιζώντα θύματα του και τις οικογένειες τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet της τουρκικής πρεσβείας.

Υπενθυμίζεται πριν από λίγες ημέρες, είχε διαρρεύσει ότι το Συμβούλιο των φυλακών ενέκρινε άλλη μία άδεια στο μέλος της 17Ν, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.