Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Γονάτισε στο σύστημα η Χρυσή Αυγή...Η Υπερψήφιση της υποψηφιότητας,της Βασιλικής Θάνου ως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποινική εξέλιξη της δίκης !

 H υπερψήφιση της υποψηφιότητας της Βασιλικής Θάνου ως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τη Χρυσή Αυγή, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, καθώς χαρακτηρίστηκε ως μια απρόσμενη κίνηση.

Η Χρυσή Αυγή «ενώθηκε» μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων, και είπε «ναι» στην υποψηφιότητα της κα Θάνου, εγείροντας πολλά ερωτήματα.

Μέχρι που ο αρθρογράφος της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής «Εμπρός» Λευτέρης Πανούσης, αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από τη ψηφοφορία.

Όπως θα διαβάσετε, ο μόνος λόγος που η ΧΑ την ψήφισε, ήταν επειδή τα μέλη της κινδυνεύουν με φυλάκιση λόγω της κατηγορίας για «εγκληματική οργάνωση».

Οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της ΧΑ, που δεν διστάζει να προσκυνάει το σύστημα.

Στο άρθρο αυτό, ο Πανούσης χαρακτηρίζει “βαριά και ασήκωτη πράξη” την υπερψήφιση της Θάνου, αφού όπως λέει με τον τρόπο αυτό: “η Χρυσή Αυγή αποδέχεται τους μηχανισμούς του νεοφιλελεύθερου, κυνοβουλευτικού συμμοριτισμού”.

Ομολογεί ωστόσο ότι, για τον Μιχαλολιάκο, η υπερψήφιση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποινική εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: “όλοι μας ξέρουμε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι κατηγορούμενη για σοβαρότατο “αδίκημα”, που σηκώνει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκιση [εγκληματική οργάνωση]… Αν εσάς σας είχαν τυλίξει στο σιδηρό πλέγμα μιας τέτοιας κατηγορίας… τι θα κάνατε; … Πόσο ήρωες θα είσαστε, όταν θα ξέρατε ότι ο δικαστής… ετοιμάζεται να σας κατακρεουργήσει;… Θα κάματε τη χάρη στην όποια αρχιδικαστίνα θάνου, να την ψηφίσετε για πρόεδρο όπου αυτή γούσταρε… για να μη έρθετε σε συγκρουση με το δικαστικο κατεστημενο… Όταν μάλιστα από αυτά τα δικαστικά, παραδικαστικά, επιδικαστικά και καταδικαστικά κογκλάβια, κρεμόταν η ζωή σας;”.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.