Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΧΙΟΝΙΑ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΥ.........Θα  συνεχειστει με αμειωτη ενταση η κακοκαιρια με πολικες θερμοκρασιες σχεδον σε ολη την Χωρα!!!Το πρωι της Παρασκευης...τα φαινομενα κοπασαν λιγο...αλλα υστερα ο καιρος επιδεινωθηκε απο το μεσημερι!!!!Οι χιονοπτωσεις εχουν καλυψει ακομα και πεδινες περιοχες της Κεντρικης και Βορειας χωρας!!!..Μαλιστα υστερα απο τις τελευταιες προγνωσεις .......πολυ πιθανον να εχουμε σφοδρες χιονοπτωσεις την Δευτερα ακομα και στο κεντρο της Αθηνας!!!!.....Για να δουμε....θα δουμε επιτελους στην Αθηνα μια <<Ασπρη μερα>>?????

Η «Σοφία» δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη – Επίθεση με χιόνια
Η ΕΜΥ επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει εύκολα – Από Δευτέρα μας περιμένουν σφοδρές χιονοπτώσεις.

Με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας έκανε το πέρασμά του το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας «Σοφία» που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το πρωί της Παρασκευής τα φαινόμενα κόπασαν παροδικά, ωστόσο από το μεσημέρι επιστρέφουν δριμύτερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τα φαινόμενα θα ενταθούν στο Βόρειο Αιγαίο -όπου οι άνεμοι θα πνέουν έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ, ενώ οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνότερες στην Ανατολική Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία.

Στη Θεσσαλονίκη παρατηρείται σφοδρή χιονόπτωση στα προάστια της πόλης, από τη Θέρμη έως το Πανόραμα, την Πυλαία, το Ρετζίκι και το Ασβεστοχώρι, αλλά και στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένεται να πέσουν περισσότερα από 15 χιλιοστά φρέσκου χιονιού.

Η ΕΜΥ επισημαίνει ότι η «Σοφία» δεν πρόκειται να αποχωρήσει εύκολα, αφού παρά την ελαφρά ύφεση των φαινομένων που αναμένεται το Σάββατο, από Δευτέρα μας περιμένουν σφοδρές χιονοπτώσεις -ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας- ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν έως και το τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.